Aanbieding

Ode aan de moeder

Dat ze je altijd uitzwaaide bij de deur. Of het frustrerende dat als jij al uuuren naar iets zocht, zij het binnen twee minuten kon vinden. De bezorgde ogen als je weer eens toestemming vroeg om weg te gaan. Het met liefde gezette kopje thee als je moe op de bank plofte. En zo veel geduld: als ze riep dat het eten klaar was en dan nog een half uur moest wachten tot iedereen eindelijk aan tafel zat.

Hoe volwassener je wordt, hoe leuker het kan zijn om herinneringen aan je jeugd op te halen. En de tweede zondag van de maand mei is een uitstekende mogelijkheid om nog eens terug te denken aan fijne dingen. Specifiek aan een persoon die bijdroeg aan jouw opgroeien. Die stiekem altijd gelijk had en waarvan je misschien onbewust veel van over hebt genomen.

Je moeder. Aanstaande zondag is het natuurlijk moederdag, bijna niet te missen. Best leuk om stil te staan bij mooie herinneringen aan je jeugd. En laten we eerlijk zijn. Moeders zijn sterke vrouwen. Zonder hen waren we niet op de wereld geweest. Een speciale feestdag in het jaar is voor hen toch wel op zijn plaats. Welke eigenschap van jouw moeder vind jij het mooist?


 

BewarenBewaren