< Terug naar blog

Cadeautips: deel 1

De feestdagen komen er weer aan! Tijd om hét perfecte cadeau te vinden. We schreven 7 tips om je op weg te helpen. De cadeautips variëren in prijs zodat er voor iedereen wat bij zit.

Tip 1: geef een dejeuner

Een dejeuwatte? Een dejeuner is een setje van een ontbijtbordje en een kop en schotel. Denk aan dit setje van Victoria Rood, een setje Beatrix of dit leuke Rorstrand Ostindia. Met wie wil jij wel ontbijten op eerste kerstdag?

Tip 2: steel de show met een serveerschaal

Met een serveerschaal kan iedereen tijdens de feestdagen uit de voeten. Jij geeft een leuk cadeautje, en de ander maakt indruk met perfect gepresenteerde hapjes. Deze schaal van Hanley heeft een unieke vorm. Het is het bovenste schaaltje op de foto. Deze schaal van Rusticana is anders dan de schalen op de foto, hij is namelijk vierkant. Met serveerschalen kun je eindeloos spelen met vormen en maten. 

Tip 3: een peper en zoutstel is niet flauw

Een klein maar fijn cadeautje is een peper en zoutstel. Hoe leuk is een peper en zoutstel op het aanrecht! Samen met een fles olie op een houten plankje gestyled, zo zien we het voor ons. Een peper en zoutstel van Boerenbont is een klassieker, net als deze van Valeria Blauw

Tip 4: een melkkan als cadeau

Een veelzijdig cadeautje is een melkkan. Deze wordt niet alleen voor melk gebruikt, maar vaak ook om water of sinaasappelsap te schenken. De kannen van Beatrix of Boerenbont zijn echte eyecatchers. Deze waterkan van Boerenhoeve Rood kun je zelfs cadeau geven als set met twee melkbekers. 

Tip 5: zoetigheid uit een jampot

Zoek je iets voor een echte zoetekauw? Dan zit je met een jampotje helemaal goed. Natuurlijk hoef je er niet echt jam in te doen, als pronkstuk houden kan natuurlijk ook gewoon. Sommige jampotjes komen met een onderschotel zoals deze van Landschap SC Blauw. Of met een lepeltje zoals deze van Fasan Rood

Tip 6: snijplank of eyecatcher? 

Nog zo’n pronkstuk als cadeau is een snijplankje van aardewerk. Een snijplank van aardewerk is ideaal om mee te decoreren in de keuken of in de eethoek. Voorbeelden van snijplanken zijn deze van Landschap ZwartVictoria Groen en Boerenhoeve Blauw.

Tip 7: Een cakedoos of koekdoos voor de liefhebber

Onze allerlaatste cadeautip (voor nu!) is een cakedoos of een koekdoos. Deze koekdoos van Butterlij en deze cakedoos van Landschap Zwart zijn geschikt om baksels van de feestdagen in te bewaren. Je hoeft de cake- of koekdoos natuurlijk niet te gebruiken, het item is zelf al een lust voor het oog. 

Voor wie ga jij cadeautjes inslaan? We hopen dat je inspiratie hebt gekregen van deze cadeautips. Binnenkort komen er nog meer tips online, volg ons op Facebook en Instagram als je niks wilt missen!

18-11-2020

 

© 2008 - 2021 Webwinkel Servies Merij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel