< Terug naar blog

Cadeautips: deel 2

Al eerder gaven we cadeautips voor de feestdagen. Nog geen cadeautje gevonden? We hebben nog eens zeven tips voor je opgeschreven. De gemiddelde prijs van de cadeautjes variëren, zo hopen we dat er voor iedereen wat bij zit. 

Tip 1: leuten met een theepot

Onze eerste cadeautip is een theepot. Een warme kop thee is niet weg te denken in de winter. Kaarsen op tafel, kleedje over de bank… En een vintage theepot op tafel. Hoe leuk is het als je met de feestdagen samen van je favoriete thee kunt genieten! De theepotten van ButterflijPeacock en Boerenhoeve Blauw zijn zeker een kijkje waard.

Theepot

Tip 2: koffiepot voor de cafeïne addict

Is degene voor wie je een cadeau zoekt meer een koffiedrinker? Dan is een koffiepot ook heel geschikt als cadeautje. Een koffiepot verschilt met een theepot in de buik: de buik van een theepot is namelijk altijd bol. Een leuke etiquette regel is dat een koffiepot wel als theepot gebruikt kan worden, maar een theepot wordt eigenlijk nooit als koffiepot gebruikt. Volg je het nog? De koffiepotten op de foto zijn van Burgenland RoodEngels Rood Castles en Regout Castillo Old England.

Koffiepot

Tip 3: een romig roomstel

Een roomstelletje is het perfecte cadeautje voor iemand die vaak koffie of theedrinkt, óf vaak gasten over de vloer heeft. Een roomstel staat gezellig op de salontafel. Deze van Blue Danube of Boerenbont zijn goede opties om cadeau te geven. Dit roomstel van Fasan Rood heeft zelfs een onderbordje zodat je het roomstelletje makkelijk in één keer op kan pakken. 

Roomstel

Tip 4: een lampetstel als cadeau

Misschien denk je er niet meteen aan, maar geef eens een lampetstel als cadeau! Het is een geschikt cadeautje voor iemand met een landelijk interieur. Het is een prachtig decoratief stuk voor in de badkamer, slaapkamer of de hal. Op de foto staat een lampetstel van Nimy Belgium. Vind je het leuk om een lampetstel te geven maar zoek je wat anders dan op de foto staat? Tik dan even in de zoekfunctie ‘lampetstel’ in en bekijk gemakkelijk ons andere aanbod. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere categorieën!

Lampetstel

Tip 5: kerst = soep(terrine)

Nog zo’n decoratief stuk is een soepterrine als cadeau. Je kunt hem gebruiken voor het kerstdiner, maar ook als eyecatcher in de kast zetten. Net zoals een lampetstel is een soepterrine lekker groot, je hebt maar één item nodig om een statement te maken. Deze soepterrines van Societe Ceramique en Model Wellington zijn blanke canvassen en passen bij elk servies.  

Tip 6: een stroopkan voor de liefhebber

Een stroopkan is een fijn cadeau voor een verzamelaar. Misschien heeft hij of zij deze nog niet in haar collectie. Een paar voorbeelden van stroopkannen zijn deze van Sarreguemines, of deze van Oud Boerenbont.

Stroopkan

Tip 7: geef een dienblad cadeau

Onze laatste cadeautip is een dienblad van aardewerk. De decors Oud LuikJoure en Baarn hebben prachtige kleurrijke aardewerken dienbladen die goed te stylen zijn in elk interieur. Het is een eigenzinnig voorwerp, perfect voor iemand met een eigenzinnig karakter!

Dit waren nog eens zeven cadeautips om je op weg te helpen voor sinterklaas en kerst. Klik hier voor deel 1 van onze cadeautips. En volg ons op InstagramFacebook en Pinterest voor meer inspiratie!

 

25-11-2020

© 2008 - 2021 Webwinkel Servies Merij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel