Villeroy & Boch serviezen bij Servies Merij

Op zoek naar Villeroy & Boch servies? Bij Servies Merij vind je diversen serviesdelen van dit merk. Met het vintage gevoel wat het oude servies oproept, past het juist in elk modern interieur. Vintage servies zeg je? Al onze Villeroy en Boch decors komen uit de productiejaren tussen 1970 en 1985. Fun fact: de submerken die we verkopen in de webshop stelt het Villeroy & Boch museum ten toon in Mettlach Duitsland!

Villeroy en Boch oud servies

Als je dacht dat Villeroy & Boch alleen wastafels en toiletten maakt, dan hebben we een verrassing. Het merk gaat veel verder met mooie serviezen. Er zijn veel verschillende decors beschikbaar in onze webshop. In ons assortiment hebben we de decors Alt Amsterdam, Alt Strassburg en Alt Vieux Luxemburg. Ook hebben we Blue Castle, Balmoral, Burgenland, Fasan, Rusticana, Valeria en Wildrose. Wist je dat er ook Villeroy en Boch jachtservies bestaat? Dat is best bijzonder, want niet elk merk heeft zo’n decor. Zo verkopen wij het jachtservies Artemis

Villeroy & Boch Glas

Villeroy en Boch glazen zijn ontzettend mooi. Wat dacht je van de kristallen wijnglazen die een etentje of een borrel tot een hoger niveau tillen? Wij hebben op dit moment decoratief glas in ons assortiment. De glazen diertjes van Villeroy & Boch zijn echte eyecatchers. 

Stylen met Villeroy & Boch serviessets

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om decoreren met Villeroy en Boch. We leverden al eerder aan Franse vakantiehuisjes, Bed & Breakfasts en restaurants. Het is een perfect merk voor veelvuldig gebruik, want het kan vaak makkelijk in de vaatwasser zonder te beschadigen. Dus ook bij jou thuis kun je er alle kanten mee op. Elk landelijk servies bestaat namelijk uit drie kleuren: groen, rood en blauw of petrol. Alleen Valeria voert de kleuren rood en blauw. Neem snel een kijkje in onze webshop of jij de ideale serviesset voor jou thuis kan samenstellen. 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss