per pagina
Sorteer op
    1 - 40 van 49 resultaten
  • 1
  • 2

Complete koffieserviezen en theeserviezen in diverse samenstellingen

Drink je graag koffie of thee, en zoek je een mooie set voor dit genietmoment? Dan zit je hier goed. Bij Servies Merij koop je een koffieservies of theeservies met uitstraling. Deze sets zijn namelijk stuk voor stuk antiek. Van Maastrichts aardewerk zoals Sociéte Céramique en Regout tot Engelse koffie- en theeserviezen van Wedgwood tot Johnson Bros; we hebben elke keer weer iets nieuws in onze webshop.

Koffieservies set

Alle koffiedrinkers onder ons; opgelet! Jouw visite is zeker onder de indruk met een sfeervolle servies set. Kijk eens naar een koffieservies van Mosa, Villeroy & Boch of Boch Belgium. Met kop en schotels, een koffiepot en een roomstel geniet je van het koffiemoment. Bij sommige koffie sets vind je zelfs nog schaaltjes om gebak of koek op te serveren. 

Theeservies set

Ook de theeleuten onder ons kunnen niet zonder een mooi theeservies. Zet de lekkerste pot thee in een theepot met karakter. En denk er om, pink omhoog als je het theekopje vastpakt! Ga je voor een blauw, groen of rood theeservies? En mogen de kinderen ook mee theedrinken met de grote mensen? We hebben ook wel eens een klein kinder theeserviesje, van Sarreguemines bijvoorbeeld. Als laatste zijn onze antieke en vintage theeserviezen ideaal voor een High Tea Party. Koop een High Tea Set voor een echte Engelse High Tea ervaring. 

Wat is het verschil tussen een koffieservies en een theeservies?

Een koffiepot is vaak hoger en smaller dan een theepot. Een theepot herken je aan een bolle buik. Dat geldt ook voor koffiekopjes, deze zijn vaak rechter van vorm dan theekopjes. Theekopjes lopen wijder uit aan de bovenrand. Dat gezegd hebbende, er zijn natuurlijk geen regels. Thee smaakt net zo lekker uit een koffiepot en vice versa.

Heb je vragen over bepaalde serviesdelen? Neem dan contact met ons op.

 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss