Wedgwood England servies

Het klassieke Wedgwood England is een stijlvol servies wat in veel interieurs past. Het Wedgwood wat wij in ons assortiment hebben, heeft namelijk een rustige crème ondergrond. Denk aan Wedgwood Edme, welke volledig creme is. Wedgwood Carlton heeft een groen accent, evenals Wedgwood Stratford. Wedgwood Rosalind, Wegdwood Moss Rose, Wedgwood Briar Rose en Wedgwood Conway fleuren je huis op met een bloemig decor.

Wedgwood Servies

Of je nu servies zoekt voor ontbijt, diner of high tea, Wedgwood heeft er genoeg items voor. Theedrinken in stijl lukt met Wegdwood kop- en schotels en een theepot. Ben je een koffiedrinker, verruil de theeset dan met koffiekopjes en een koffiepot. Met Wedgwood schalen en etagères serveer je de lekkerste hapjes aan je gasten. Of eet ze lekker zelf op! De feestdagen worden extra vrolijk met Wedgwood Christmas Village.

Tweedehands Wedgwood

De oorsprong van Wedgwood komt uit 1776. Het stijlvolle aardewerk heeft de test der tijd goed doorstaan en wordt nu nog steeds geproduceerd. Wij hebben vrijwel alleen tweedehands Wegdwood in onze webshop. Het sterke aardewerk kan tegen een stootje en is geschikt voor de vaatwasser en magnetron. 

Wedgwood kopen

Bij Servies Merij hebben we een wisselend assortiment tweedehands Wedgwood te koop. Ideaal om een verzameling aan te vullen of cadeau te geven. Met onze bijna 20 jaar ervaring weten we hoe we servies zorgvuldig in moeten pakken. We verzenden bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen. Bestel Wedgwood nu online bij Servies Merij.

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss