Over Servies Merij

Bij Servies Merij vind je antieke serviezen met een landelijke uitstraling. Denk aan Maastrichts aardewerk, Boerenbont of Wedgwood. We verzenden bestellingen zo snel mogelijk: binnen 1 tot 3 werkdagen. Je bestelling komt heel over, want met al heel wat jaren ervaring pakken wij servies in als de beste.

Maastrichts aardewerk

De liefde van Servies Merij voor Maastrichts aardewerk begon in 1991. Merij erfde toen drie bordjes Landschap Blauw van haar oma en besloot het servies compleet te maken. Er was nog geen internet, dus ze bezocht allerlei beurzen om de mooiste stukken te scoren. Het bleef niet bij Landschap Blauw, al gauw kwamen daar meer decors bij. Omdat ze steeds vaker speciale verzoeken kreeg, besloot Merij in 2005 om een webwinkel te starten. Die groeide uit tot de webwinkel die je nu ziet.

Missie

"Er kwam ooit een mevrouw langs uit het dorp die een theepotje had van het Boerenbont kinderservies. Daar zocht ze nog een dekseltje voor. Ik had dat piepkleine dekseltje al jaren liggen, maar wist niet waar het voor was. Beiden waren we dolgelukkig toen we de match maakten", vertelt Merij. Daarom is de missie van Servies Merij om verzamelaars te helpen aan ontbrekende stukken.

Visie

De missie bereiken we door antiek servies toegankelijk te maken. Door geen fysieke winkel maar een webwinkel te hebben, vind je makkelijk hetgeen wat je zoekt. Door deze toegankelijkheid hopen we dat er over 10 jaar meer jonge verzamelaars zijn.

 

 

Team Servies Merij

 

 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss