< Terug naar blog

Duurzaam verpakken

Het kan best spannend zijn om servies online te bestellen. Je weet niet hoe je bestelling verpakt wordt, en daarom kijk je maar even de kat uit de boom. Dat snappen we heel goed. Daarom beschrijven we in deze blog hoe wij onze orders klaarmaken. We doen ons best om de bestellingen zo goed mogelijk te verpakken, zo komen onze serviesdelen altijd heel bij jou thuis aan. 

Inpakproces

Je bestelling wordt dus zorgvuldig ingepakt. Servies moet niet beschadigen onderweg! Hoe gaat dat precies in zijn werk? De items worden los van elkaar in bubbelplastic gewikkeld. Daarna gaan de artikelen in een opgevulde doos. Dan zijn we er nog niet, want ook die doos stoppen we in een doos met opvulmateriaal. Zo is je bestelling twee keer zo goed beschermd. Het is altijd duidelijk dat het pakketje breekbare spullen bevat, zodat de postbezorger weet dat hij of zij er zorgvuldig mee om moet gaan. 

Gebruikte materialen

Naast goed ingepakte bestellingen is bewust materiaalgebruik ons doel. Het opvulmateriaal is vaak oud karton wat door een shreddermachine is gegaan. Dit is overigens niet hetzelfde als een versnipperaar, dus er komen geen irritante kleine vlokjes bij jou in huis. Alle materialen kunnen bij het oud papier of het plastic afval. Ook kopen we restpartijen dozen in van andere bedrijven die ze niet meer kunnen gebruiken. Heb jij een pallet dozen waar je van af moet? Lees dan even deze pagina

We hopen dat je zo een duidelijk beeld van ons verpakkingsproces hebt. Heb je nog meer vragen rond het verzenden van bestellingen? Kijk dan even op de pagina Veelgestelde Vragen of neem contact op. 

 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss