Servies Borden en sets

Iedereen heeft er wel een paar in huis… Juist, borden! Ontbijt, lunch of avondeten slagen met een goed bijpassend bord. Daarom vind je bij Servies Merij een uitgebreid assortiment antieke en vintage borden. We hebben onder andere diepe borden, platte borden en ontbijtbordjes. Ook mogen gebaksbordjes en grote pannenkoekenborden niet ontbreken. Pssst, kijk ook eens bij de categorie Wandborden voor echte eyecatchers aan de muur! 

Antieke borden

Vrijwel al onze borden zijn antiek of vintage. Vaak zijn de borden met de hand gebakken in bijvoorbeeld de aardewerkfabrieken van Regout of Société Céramique. Het kan daarom zijn dat de borden wel eens een bakfoutje of een bestek krasje hebben. Als er craquelé aanwezig kan zijn, proberen we dat te vermelden in de productomschrijving. Sommige borden zijn vaatwasser bestendig, zoals de borden van Balmoral Villeroy & Boch. Vaak zijn antieke borden geschikt voor de handwas. Ook dat vind je terug in de productomschrijving. 

Borden set

In één keer meerdere borden kopen? Dat kan met onze sets borden. Als we meerdere borden van hetzelfde decor hebben, proberen we er handige sets mee te maken. Er zijn bijvoorbeeld prachtige bordensets van Boerenhoeve Blauw of Landschap Zwart beschikbaar. Je kunt natuurlijk ook je eigen set samenstellen voor een leuk mix & match effect. Een tip van Merij: ‘Let bij het samenstellen van een set borden op de diameter die in de productomschrijving genoemd staat. Zo kun je borden van dezelfde grootte uitkiezen, maar ook voor een speels effect gaan door grote en kleine borden te variëren!’. 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss