Antiek servies kopen

Servies Merij heeft een groot assortiment antiek servies en vintage aardewerk. Shop makkelijk in onze verschillende categorieën! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Franse serviezen of Engelse serviezen? Klik op de categorie, en zoek vanuit daar op verschillende decors. Ook kun je makkelijk al onze borden bekijken, of onze serviessets. 

Hoe werkt Servies Merij

Ons aanbod antiek servies is actueel. Dagelijks werken we de webshop bij. Als eerste reserveren we helaas geen artikelen. Daarnaast is het niet mogelijk om te bieden op items uit onze webshop, en het is ook niet mogelijk om korting te vragen. Zelf voegen we regelmatig items toe aan de Sale, de moeite waard om in de gaten te houden dus! Zo houden we onze webshop overzichtelijk voor iedereen.

Tweedehands servies 

Tweedehands servies kopen geeft echt een kick! Wij zorgen er graag voor dat het een positieve ervaring is, daarom vermelden wij altijd duidelijk de staat van de serviesdelen. Omdat we antiek servies verkopen, kunnen craquelé, bakfoutjes of bestek krasjes voorkomen. In de productomschrijving vermelden we of items zo goed als nieuw zijn, in mooie staat verkeren of dat er een mankementje aanwezig is. En natuurlijk verpakken we onze bestellingen ontzettend goed. 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss