< Terug naar blog

Stylingtips voor een open kast 

Heb je een mooie open kast voor je servies, maar ziet het er vaak rommelig uit? Met deze stylingtips voorkom je dat!

Tip 1: kies een kleurenpallet

Kies een kleurenpallet voor je open kast. Veel verschillende kleurtjes zijn echt niet verboden, maar zorg er voor dat alles bij elkaar past.

Macintosh HD:Users:JenitaBaars:Desktop:display 1.jpg

Tip 2: mix en match

Plaats niet alleen servies in je kast, maar probeer er ook eens wat anders bij te zetten! Plantjes doen het altijd goed, of een stapeltje boeken/tijdschriften. Ga je voor een vintage vibe, dan is een platenspeler erg leuk om naast je servies te zetten. Lampen in de kast zorgen voor een gezellig sfeertje 's avonds. Als je open kast in de keuken staat, zijn potten met suiker, pasta of bloem leuk. Een vaas met kookgerei en linnen servetten zijn ook leuk voor in de keuken. Als laatste passen spiegels en manden in elke ruimte.

Macintosh HD:Users:JenitaBaars:Desktop:display 2.jpg

 

Tip 3: zet je accesoires in groepjes

Groepeer je dingetjes in je open kast. Zo zorg je voor focuspunten om naar te kijken. Probeer je kast ook niet té vol te zetten, hier en daar wat ruimte over houdt je kast luchtig. 

Tip 4: creëer hoogte

Als laatste tip: creëer hoogte door meer dimensie in je spullen te geven. Wat hogere serviezen achteraan, kop en schotels vooraan bijvoorbeeld. Borden en schalen kun je met bordenstandaarden rechtop zetten. Het stapelen van servies kan er ook erg leuk uit zien. 

Dit waren onze tips voor het inrichten van een open kast! Hoe ga jij je servieskast inrichten? Lees hier meer over welke kasten geschikt zijn om je servies in op te bergen. Volg Servies Merij op Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste blogs. 

 

05-11-2020
Afbeeldingen komen van Pinterest

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss