< Terug naar blog

Antiek & vintage servies als perfect huwelijkscadeau

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Zoek niet verder! Bij Servies Merij hebben we een uitgebreid aanbod antiek en vintage servies dat perfect is als geschenk voor een huwelijk, bruiloft of trouwerij. Servies is een tijdloos en praktisch trouwcadeau waar het bruidspaar jarenlang plezier van kan hebben. Ons aanbod omvat diverse stijlen en patronen, van klassieke landelijke serviezen tot kleurrijke en speelse aardewerken sets. Wat de voorkeur van het bruidspaar ook is, bij ons shop je een servies dat bij hun smaak en interieur past.

Koffieservies engels rood Servies Merij

Aanvulling op servies als huwelijkscadeau

Als je servies wilt geven als origineel trouwcadeau, is het handig om van tevoren een paar dingen uit te zoeken. Heeft het bruidspaar zelf al servies? Dan is het leuk om iets als aanvulling te geven. Misschien van hetzelfde merk wat zij zelf al in de kast hebben staan, of iets wat er bij past qua kleur of print. Als het bruidspaar bijvoorbeeld Wegdwood heeft, zijn bijzondere items zoals messenleggers of een vakkenschaal een uitstekende aanvulling. Er zijn vast een paar items die het bruidspaar op hun verlanglijstje hebben staan.

Serviesset als huwelijkscadeau

Als het bruidspaar nog geen servies heeft, kun je er over nadenken om een hele set cadeau te geven. Kijk dan naar de smaak van het stel. Welke kleuren vinden ze mooi, en wat staat er mooi in hun (toekomstig) interieur? Draaien zij hun hand er niet voor om om met de hand af te wassen, of gaat de vaat toch liever linea recta de vaatwasser in? Kies iets wat bij het bruidspaar past, zoals een mooie klassieke set van Maastrichts aardewerk of een kleurrijke Engelse serviesset. 

Gepersonaliseerde set servies als huwelijkscadeau

Naast complete serviessets bieden we natuurlijk ook losse items aan, zoals borden, schalen, kop- en schotels en koffie- of theepotten. Hierdoor kun je zelf een uniek servies samenstellen dat aan de specifieke behoeften en wensen van het bruidspaar voldoet. Of het bruidspaar nu graag gasten uitnodigt voor chique etentjes of samen geniet van intieme maaltijden thuis, jouw persoonlijk uitgezochte servies zal een prachtige toevoeging zijn aan hun tafel.

Dus, als je op zoek bent naar een huwelijkscadeau dat zowel elegant als praktisch is, bekijk dan onze collectie servies op onze website. We verpakken het servies uitermate goed in en het wordt vlot verzonden. Mocht je vragen hebben over ons assortiment of advies nodig hebben bij het kiezen van het perfecte servies, stuur dan vooral een berichtje via e-mail of WhatsApp. Maak de huwelijksdag van het bruidspaar extra bijzonder met prachtig servies van Servies Merij.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss