< Terug naar blog

Stylingtip: servies op planken

Planken aan de muur is een trend die al een tijdje bestaat. Toch zien we steeds weer nieuwe inspiratie voorbijkomen in woonbladen en op sociale media. Planken vol met plantjes of ingelijste posters, het ziet er allemaal supergaaf uit. Wij zetten ze natuurlijk het liefst vol met servies. Maar hoe pak je dat nu het beste aan?

De plank

We beginnen bij het kiezen van de wandplank zelf. Ten eerste zijn er voor de plank zelf verschillende opties. Qua uitstraling kan je kiezen voor glad en strak, maar ook voor robuust en natuurlijk. En ga je voor zwart metaal, licht hout of een kleurtje? Daarnaast zijn er veel verschillende plankdragers. Zo heb je zwevende planken, metalen dragers of zelfs leren banden. Kijk of je de drager onder of boven de plank wilt hebben. Als laatste doet het aantal planken doet iets voor de uitstraling van je interieur. Je kunt voor een enkele wandplank kiezen of voor een hele wand vol.

Stylen maar

Vervolgens kun je beginnen met stylen! Met deze tips zet je servies zo leuk mogelijk op een plank. Stal daarnaast alleen je mooiste spullen uit. Sommige dingen zoals plastic bakjes of flessen stop je liever achter een deurtje. Zo ziet de ruimte er opgeruimd uit. Maak de plank als laatste zeker niet te zwaar. Het zou zonde zijn als hij naar beneden komt en je spullen stukvallen. 
 

Wandplanken met servies

Servies op wandplanken. Wat denk jij, een dikke ja of liever niet? Hoe style jij wandplanken? We zien graag hoe jij wandplanken vormgeeft op social media door #serviesmerij of @serviesmerij toe te voegen aan je post of je verhaal! Je vindt ons op PinterestFacebook en Instagram

*Bron afbeeldingen: Pinterest* 

© 2008 - 2024 Webshop Servies Merij | sitemap | rss